Δευτέρα16:30-17:30, 19:30-20:30
Τετάρτη20:30-21:30
Δεξιότητα

Zumba

Hzumba είναι ό,τι πιο διασκεδαστικό στη σύγχρονη γυμναστική. Οι λάτιν ρυθμοί αλλά και τραγούδια πιο μοντέρνα και σύγχρονα, σε συνδυασμό με εύκολες χορευτικές κινήσεις κάνουν μικρούς και μεγάλους να ξεσηκώνονται.

Το παιδί εξοικοιώνεται με το σώμα του, μαθαίνει να ακολουθεί το ρυθμό, εξασκεί την παρατηρητικότητα του ώστε να ακολουθεί με ακρίβεια την κάθε κίνηση. Η συγκεκριμένη γυμναστική βοηθά να βγάλει την ενέργειά του, να “ξεδώσει” αλλά και αυξάνει την αυτοπεποίθηση του καθώς μαθαίνει να εκφράζεται μέσω της κίνησης του, να μην ντρέπεται. Η zumba όμως δεν αφήνει αδιάφορους και τους μεγάλους μας φίλους. Η καλύτερη αεροβική γυμναστική για τις μαμάδες και όχι μόνο, αυξάνει τη φυσική κατάσταση, την αντοχή και γυμνάζει όλα τα μέρη του σώματος. Και φυσικά ο ξεσηκωτικός της χαρακτήρας διώχνει όλη την αρνητική ενέργεια, αλλάζει τη διάθεσή μας και βοηθά να ξεκινήσει όμορφα η μέρα μας!

Μην αργείτε αλλό! Πάρτε μέρος τώρα και εσείς και το παιδί σας σε ένα από τα τμήματα zumba. Βάλτε την κίνηση και το χορό στη ζωή σας. Αλλάξτε συνήθειες, νιώστε καλύτερα μέρα με τη μέρα!